29.08.2014

Her på skolen har vi tilgang til gratis kaffe hele døgnet rundt, og jeg har vært dum nok til å drikke flere kopper hver dag "for å holde meg våken". Hehe, nei altså føler meg som en duracell-kanin på speed, det er helt forferdelig hahaha. Etter skolen idag kommer bestemor og bestefar og henter meg, det er første gang jeg drar hjem etter å ha bodd her på internatet i to uker. Grugleder meg, er blitt så glad i så mange her, men blir også godt å komme hjem til kjente fjes og all den slags. Bestilte forresten noe ny sminke fra bareminerals forrige uke, vurderer å legge ut en anbefaling eller video eller lignende av det, får se. Nå skal jeg bare pakke det siste jeg skal ha med hjem, så går jeg til første time. Det er faktisk ubeskrivelig deilig å bo på internat, bare møte opp i en matsal til alle måltider, og jeg trenger heller ikke gå til skolen, i og med at jeg allerede er her :)


Meg og Camilo, eneste "gutten" i 1HO

Hvordan opplever dere skolestart? Eller er skolen din kanskje med på streiken?

Én uke på internat

For ganske nøyaktig en uke siden, hadde foreldrene mine + søsteren min nettopp dratt fra internatet/skolen og jeg sto og prøvde å lage et system over hvor jeg skulle ha tingene mine på rommet. Nå sitter jeg og slapper av litt på rommet for sånn ca første gang siden jeg kom hit. Føler at jeg bare er på skolen og spiser, at det er det eneste jeg gjør. Føles faktisk ut som skole nå i helgen også, i og med at jeg bor her på internatet og ser omtrent akkurat samme folkene etter skolen som på skolen. Jeg har blitt kjent med en god del nye folk og tror jeg er sånn halvveis sikker på hvordan jeg kommer meg til hvilket sted her på skolen/internatet, hehe. Kan vel si det sånn at jeg har gått meg bort typ 200 ganger tilsammen denne uken, men begynner å skjønne veiene her bedre og bedre. Som sagt føler jeg at vi spiser omtrent hele dagen, det er faktisk mat nå om 3 minutter. Ironisk nok gikk jeg meg vill på vei til toalettet før vi skulle spise.. 

Vet ikke om jeg kommer til å fortsette og blogge eller hva som skjer, men jeg vet at jeg hvertfall ville syntes det hadde vært interessant å lese bloggen til noen som nettopp har flyttet feks, så hvorfor ikke?

Flere av vennene mine osv som har lurt på hvordan det ser ut på internatrommet mitt, så tok bare noen enkle bilder veldig raskt nå :)


rommet ser jo veldig kjedelig ut nå, har ikke fått tatt meg tid til å henge opp bilder eller pynte, men kan vise nye bilder når rommet er litt mer gjennomført :)

Om dere har noen spørsmål el lignende til det å bo på inernat er det bare å kommentere så svarer jeg på det jeg kan ! 

syvende august 2014


innlegget så rett og slett litt stusselig ut med bare tekst, dette bildet tok jeg på elafonisistranden da jeg var der i sommer :) har ikke brukt kameraet på flere evigheter nå så ja, kvaliteten er på trynet og linsen er kjempeskitten, men men sånn går no dagan.

Om under to uker går jeg på videregående, og jeg har også flyttet inn på internat. Høres vel ut som en dame født på 1930-tallet når jeg sier dette, men det føles virkelig ut som om det bare er noen få måneder siden jeg gikk i åttende klasse og ikke gadd å tenke på videregående engang. Og nå skal jeg flytte, det føles veldig rart, men jeg gleder meg mer enn jeg gruer meg, (tror jeg). Jeg gleder meg til å flytte hjemmefra, jeg gleder meg til å bo et annet sted enn på lille Hurum, jeg gleder meg til å få flere/nye venner, jeg gleder meg til å begynne på en ny skole(og på vgs), ja, jeg gleder meg rett og slett til å oppleve en litt "større" forandring i hverdagen.

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg plutselig begynte å skrive et innlegg på en blogg jeg ikke har brukt på evigheter, men følte plutselig for å skrive så hvorfor ikke? Ikke vet jeg om jeg kommer til å fortsette å skrive her, eller hva det blir å skrive om, men det får vi vel se på. Klokken er nå 3 om natten, og her sitter jeg og spiller Kim Kardashian: Hollywood, klipper i stykker det gamle bankkortet mitt, og blogger? Ja, vet ikke jeg, fikk bare plutselig lyst. Når jeg ser over innlegget nå var det egentlg bare helt absurd sammenheng i det jeg har skrevet, men hvem bryr seg. Forresten, idag gikk det opp for meg at jeg skal begynne på privat videregående skole og aldri kommer til å oppleve streik. Hvor chill er ikke det da folkens? ;-) ;-)

- Hade bra, snakkes ellerno :) 

Les mer i arkivet » Desember 2014 » September 2014 » August 2014
hits