ikke min dag

Heihei!

I helgen var jeg "hjemme", og det var egentlig ikke særlig spennende, så var godt å komme tilbake til internatet igår kveld. Var i bursdagen til Henrik på fredag, men ellers en det satt jeg bare hjemme alene, for ingen hadde tid til å finne på noe, og de som hadde det rakk jeg ikke å møte i og med at busstidene har blitt endret.. Da jeg våknet imorges tok det litt tid før jeg kom meg opp av senga og inn i dusjen, har den flotte perioden i hver måned av en kvinnes liv så det føltes jo helt fantastisk. :-) Nei. :-) Har egentlig vært veldig sliten og dårlig form idag, men har som mål å få kun helt nødvendige fravær fremover, så har vært i alle timene.

Til tross for formen min hadde jeg og Benedikte bestemt oss for å trene etter skolen, føltes ganske stusselig å stå to stk å løfte vekter i en diger gymsal, siden styrkerommet var fullt, hahaha. Mandag vet dere, ny uke, nye muligheter ;-) Så tok jeg meg en fortjent dusj etterfulgt av ansiktsmaske og koselig musikk. Men det varer ikke lenge for nå skal jeg lese et helt kapittel i Helse-boken + litt flere lekser, kommer ann på hvor lang tid det tar å lese kapittelet. Just nu kom Tiril, Benedikte og Camilo på døra så hadde det litt gøy med å skremme dem i og med at ansiktet mitt ser ut som en gjørmekladd (ansiktsmasken) :-) 

har ikke tatt mye ordentlige bilder på den lille tiden jeg har bodd her, men her har dere litt av hvert fra hverdagen her på internatet

camilo sang opera i klasserommet - var sykt gira for å gå rundt i byen i flere timer etter trening


de obligatoriske photobooth bildene man tar så fort man får skolemac/ipad

compis sto utenfor bilen når jeg skulle kjøre på søndag og bare "bby don't go" - enda et flott photobooth-selfie
meg og pia på hudøy - meg og jonathan på vei til hudøydrikkepause i tønsberg forrige mandag - meg og jonathan igjen, denne gangen våken

Som sagt er det bare å spørre om dere har noen spørsmål om det å bo på internat eller lignende, så svarer jeg så godt jeg kan :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits