Én uke på internat

For ganske nøyaktig en uke siden, hadde foreldrene mine + søsteren min nettopp dratt fra internatet/skolen og jeg sto og prøvde å lage et system over hvor jeg skulle ha tingene mine på rommet. Nå sitter jeg og slapper av litt på rommet for sånn ca første gang siden jeg kom hit. Føler at jeg bare er på skolen og spiser, at det er det eneste jeg gjør. Føles faktisk ut som skole nå i helgen også, i og med at jeg bor her på internatet og ser omtrent akkurat samme folkene etter skolen som på skolen. Jeg har blitt kjent med en god del nye folk og tror jeg er sånn halvveis sikker på hvordan jeg kommer meg til hvilket sted her på skolen/internatet, hehe. Kan vel si det sånn at jeg har gått meg bort typ 200 ganger tilsammen denne uken, men begynner å skjønne veiene her bedre og bedre. Som sagt føler jeg at vi spiser omtrent hele dagen, det er faktisk mat nå om 3 minutter. Ironisk nok gikk jeg meg vill på vei til toalettet før vi skulle spise.. 

Vet ikke om jeg kommer til å fortsette og blogge eller hva som skjer, men jeg vet at jeg hvertfall ville syntes det hadde vært interessant å lese bloggen til noen som nettopp har flyttet feks, så hvorfor ikke?

Flere av vennene mine osv som har lurt på hvordan det ser ut på internatrommet mitt, så tok bare noen enkle bilder veldig raskt nå :)


rommet ser jo veldig kjedelig ut nå, har ikke fått tatt meg tid til å henge opp bilder eller pynte, men kan vise nye bilder når rommet er litt mer gjennomført :)

Om dere har noen spørsmål el lignende til det å bo på inernat er det bare å kommentere så svarer jeg på det jeg kan ! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits