syvende august 2014


innlegget så rett og slett litt stusselig ut med bare tekst, dette bildet tok jeg på elafonisistranden da jeg var der i sommer :) har ikke brukt kameraet på flere evigheter nå så ja, kvaliteten er på trynet og linsen er kjempeskitten, men men sånn går no dagan.

Om under to uker går jeg på videregående, og jeg har også flyttet inn på internat. Høres vel ut som en dame født på 1930-tallet når jeg sier dette, men det føles virkelig ut som om det bare er noen få måneder siden jeg gikk i åttende klasse og ikke gadd å tenke på videregående engang. Og nå skal jeg flytte, det føles veldig rart, men jeg gleder meg mer enn jeg gruer meg, (tror jeg). Jeg gleder meg til å flytte hjemmefra, jeg gleder meg til å bo et annet sted enn på lille Hurum, jeg gleder meg til å få flere/nye venner, jeg gleder meg til å begynne på en ny skole(og på vgs), ja, jeg gleder meg rett og slett til å oppleve en litt "større" forandring i hverdagen.

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg plutselig begynte å skrive et innlegg på en blogg jeg ikke har brukt på evigheter, men følte plutselig for å skrive så hvorfor ikke? Ikke vet jeg om jeg kommer til å fortsette å skrive her, eller hva det blir å skrive om, men det får vi vel se på. Klokken er nå 3 om natten, og her sitter jeg og spiller Kim Kardashian: Hollywood, klipper i stykker det gamle bankkortet mitt, og blogger? Ja, vet ikke jeg, fikk bare plutselig lyst. Når jeg ser over innlegget nå var det egentlg bare helt absurd sammenheng i det jeg har skrevet, men hvem bryr seg. Forresten, idag gikk det opp for meg at jeg skal begynne på privat videregående skole og aldri kommer til å oppleve streik. Hvor chill er ikke det da folkens? ;-) ;-)

- Hade bra, snakkes ellerno :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits