but i can twerk, so whatever

hahaha, som jeg ler av dere går rundt å hater på miley cyrus dagen lang. klart, jeg kunne skrevet dette på twitter for eksempel, men her ville jeg utdype meg litt mer enn med bare 140 tegn ;) ja, hun har klippet håret sitt. men helt ærlig folkens, hun ser fortsatt sinnsykt bra ut og hun er fortsatt samme jenta de fleste av oss misunnet for utseendet som da hun hadde langt hår. og det å kalle noen en "hore" fordi de spiller inn en video uten klær på, det burde vi lært alt at blir rett og slett FOR DUMT. hore er et annet ord for prostutiert folkens, og her har vi forklaringen av det ordet. 

så jeg syntes rett og slett folk bør bruke hjernen sin nok til å ikke misbruke ord som dette. og at klesstilen hennes er forandret? virkelig folkens, folk forandrer stil og utseende hele tiden, så svært er det ikke. alt og alle forandrer seg hele tiden, og slik er det bare. så om du ikke liker de nye sangene til miley, hvorfor hører du da på de? du kan jo like så godt sette på en av de gamle eller droppe å høre på henne i det hele tatt. en ting jeg kan si meg enig i, er at opptrednen på VMAs var litt vel overdreven. rett og slett fordi dette ikke var et show for folk over 18 for eksempel, men for alle. og da syntes jeg det gikk litt langt. men jeg syntes også folk går for langt med å legge dette sammen med alt annet "hun gjør". hun har selv fortalt hvordan hun føler seg, og hva hun har ment med hva hun har gjort. hun har vært gjennom noe vanskelig, og da er det hundre prosent normalt å ikke vite nøyaktig hva man skal gjøre, eller hvor man skal gjøre av seg. hun er ikke førstemann til å bli filmet naken av kjendisene, så det blir litt for dumt å skulle klikke på bare henne syntes jeg. ja, hun var en disney-stjerne. men selvom hun syntes det var en ting som var gøy da hun var yngre, bør ikke det stoppe henne i å ha det gøy nå. har dere sett vanessa for eksempel? hun var high school musical stjerne, men hun fikk på langt nær like mye dritt som miley etter filmen spring-breakers. 

sånn. ville bare uttrykke meningen min, jeg syntes fortsatt miley er dødsrå :)

noen ord du vil dele om saken?

5 kommentarer

hmg

15.09.2013 kl.19:03

Fin bilde av Miley :D

aniiika

15.09.2013 kl.19:05

Liker miley like mye som jeg gjorde før jeg :)

Hyggelig med en kommentar tilbake :)

Anna Wold

15.09.2013 kl.19:15

bra skrevet:)

Julia

15.09.2013 kl.19:48

Tror folk bare reagerer fordi det har skjedd mye med både utseende og stil på kort tid, og alle har egen måte å reagere på, bare at alle er ikke like gode...

t-bags

15.09.2013 kl.21:24

Bra skrevet, er enig!

Skriv en ny kommentar

hits