Tenk før du utdyper deg, dette begynner å bli flaut

Følte for å ta opp et litt mer alvorlig tema nå en hva jeg spiste til frokost idag eller hva jeg kjøpte i Oslo forleden. I den alderen jeg er i nå, kjenner jeg godt på hvor fort ting kan gå. Om du sier du syntes en gutt er pen til en du tror du kan stole på, kan du helt plutselig få masse anonymt dritt på nettet om at du er hore fordi du lå med en gutt du nettopp hadde møtt. Altså, ja det er faktisk sant. Mange syns det høres utrolig overdrevent ut, men nei, for oss "i denne alderen" er det hverdagsfakta.  Jeg har tenkt en del på det i det siste. Du trenger ikke å ha sagt noe engang, bare antydet til noe du syns om noe eller noen, og i løpet av kort tid vet gjengen på skolen noen kilometer borte mer enn deg selv. 

Det er egentlig gankse flaut, at vi skal overdrive så mye om vi forteller noe videre, at det virkelig blir en så stor greie. Hvis noen har fortalt deg noe de tenker på, trenger du i det hele tatt si noe som helst til andre? Vi har da såpass med hjernekapasitet til å forstå at noe ikke er for alles ører? Har vi ikke? Jeg kjenner til mange eksempler rundt det her, det gjør vel vi alle. Men tenker vi egentlig over det? Nei, det er jo null stress eller hva? Men hvorfor gjør det oss så stressa da? Vi tenker jo på det hele tiden. Hvis ei jente har en sykdom, et syndrom eller en annen medisinsk lidelse hun ikke vil snakke om med hvem som helst, kan ikke folk droppe å blande seg inn? Hvis et forhold går skeis på grunn av misforståelser, hvorfor skal du legge flere ord inn i saken, kan du ikke la de ordne opp selv?det her blir for dumt


"Alle vet hva som skjer mellom dere to", "han ble sykt stressa når du skrev det, han forsto jo at det var han det handlet om", "hooka du med 6 jenter samtidig? player, så stygg du er", "sant at du sender dritt til deg selv på formspring for å få oppmerksomhet? jævla taper", "skjønner at han gjorde det slutt, du er så stygg uansett", "hvorfor bruker du så mye sminke?", "du tror du er så jævlig kul, bare fordi du svarer ironisk og kødder på alle responsene dine, du er bare teit, hore" "serr, er du homo? du er en skam for menneskeheten"

Ovenfor er bare noen få sitater fra visse hidden på formspring, til folk jeg vet om. (Vet du ikke hva formspring er, google it ;-)) Det begynner å bli flaut hvor mye teit man kan finne på å skrive til folk fordi du kjeder deg, og "syns du hørte noe om det en gang". 

Tenk litt før du snakker, bruk den hjernen du enn har til å forstå at du ikke trenger å utdype deg om alt som er !
Klar over at det kankje ble litt surrete, jeg var bare nødt til å skrive ned tankene mine akkurat nå 

5 kommentarer

MATHILDE

10.01.2013 kl.16:20

JEG ER SÅÅÅ ENIG MED DEG!! Jeg har forresten en konkurranse på bloggen min der du kan vinne en Tangle Teezer hårbørste, om du ønsker deg en slik kan du besøke siden min :-D

Gry-J

10.01.2013 kl.16:28

Det værste med det hele er vel at uansett om er 14 eller 20 så er det akkurat likedan. Møter slik daglig selv om folk på min alder nå skulle ha "vokst opp"

Marita

10.01.2013 kl.16:39

Herregud, blir så oppgitt noen ganger!

Aina

10.01.2013 kl.17:15

Åherre, du bør anmelde det, du kan i alle fall gjøre det da de kaller deg slikt!

Navnet ditt

12.01.2013 kl.14:10

At noen skrev at du var tragisk var akkurat like tragisk som settningen han/hun skrev. Eller.. det mest tragiske er vell at de skriver det i hidden.

Er det virkelig noen som misliker for noen , eller har STORE problemer med hvordan du oppfører seg, så er det bare feigt å gjøre det anonymt...!

DET er tragisk..

Skriv en ny kommentar

hits