Det finnes bra selvtillit, og det finnes dårlig selvtillit

Mange mennesker har glasset så si fylt med selvtillit, men jeg velger å fordele de i to grupper - bra selvtillit, og dårlig selvtillit

God selvtillit. Man tørr å være seg selv. Man er for det meste fornøyd med seg selv og livet sitt. Du tørr og si meninger, og gjøre som du selv vil, og du er ikke alltid avhengig av andre mennesker. Jeg beundrer de menneskene. Det er et av mine største mål det, å få god selvtillit. Da virker alle andre problemer så mye lettere.

Noe jeg ikke liker i det hele tatt, er folk med dårlig selvtillit. ( Og da mener jeg altså at de har selvtillit på høyt nivå, men at den ikke er god i det hele tatt.) Vel, det er vel ikke at jeg ikke liker hver enkelt person som "har det slik", men heller at jeg ikke liker slik type selvtillit. Noen er bare alt for selvsikre. Det er ok at du sier hva du mener, men du trenger da ikke si alle dine negative tanker? I det minste ikke om andre? Har dere anelse om hvor fælt og slitsomt det er? Det er en veldig positiv ting å være sikker på seg selv, men ett sted går grensen. Du trenger ikke si alt du tenker, eller å gjøre alt du ønsker der og da.

Det å oppføre seg slik er akkurat som at du skulle tråkket på noen, skikkelig hardt. Om du ikke syntes hun jenta så så veldig bra ut på håret i dag, trenger du ikke påpeke det foran alle.. Du vet antageligvis ikke hvordan det føles. Du har jo alle med deg. Tror du den jenta føler seg veldig komfertabel med alle mot henne? Ikke gjør folk ukomfertable, det er så unødvenig og dårlig gjort..  Du kan ikke tilfredsstille alle, sånn er det bare. Ikke alle kan like deg. Og du kan heller ikke like alle. Men det å ikke like noen trenger ikke å bety at du skal rakke ned på dem, eller plage/mobbe dem. Det fins så mye som kan dytte et menneske ned skikkelig, ikke vær en som gjør det! Jeg lover deg at du blir mye bedre likt om du bare er deg selv, uten å være frekk mot andre eller noe slikt. Jeg sier ikke at alle vil like deg, men grunnlaget ditt er da så mye bedre.

Hva tenker du om dette? Vil gjerne få andres meninger!
3 kommentarer

oneblogoneworld by Ida

10.11.2012 kl.15:17

Veldig bra skrevet!

Sophie Marken

11.11.2012 kl.22:36

Utrolig bra skrevet:) Enig i mye av det du sier!

Line Cecilie Larsen

12.11.2012 kl.17:17

Så flink du er til å skrive! Er enig i det du sier :)

Skriv en ny kommentar

hits