Vi lever i en syk, syk verden

Da jeg og pappa satt og spiste middag igår kveld, så vi på nyhetene, og en sak dro virkelig til seg oppmerksomheten min. En mann nær 40-årene hadde vært ute på byen, Stockholm. Da han skulle ta t-banen hjem, holdt han på å sovne. Krafitg beruset var han jo og. Men han klarte å holde seg våken frem til stasjonen han skulle av på. Det gikk også en annen mann av på denne stasjonen. Den berusede mannen satte seg ned på en benk på perrongen, og var jo passe søvnig. Den andre mannen, fulgte nøye med, ja han overvåket den berusede mannen. Da den berusede mannen sovnet, kom så den andre mannen, og ransakte lommene hans. Den berusede mannen våknet, han prøvde å komme seg unna. Men så beruset og trtt som han var, sjanglet han bare rundt på perrogen, for så å miste fotfestet, da falt han ned på togskinenne, med hodet først. Og det var her min oppmerksomhet virkelig ble oppfanget. 

Den andre mannen, hoppet ned på skinnene. Han hjalp ikke, nei,  han gjorde et nytt forsøk på å rane mannen, og klarte det. Etter han hadde fått med seg et gullsmykke, en mobiltelefon og en lommebok, hoppet han opp igjen på perrongen, og forlot stasjonen. aefopjwekieføsafwegr. <----- dette kalles frustrasjn om noen lurte.


Her ser dere raneren går igjennom lommene på den berusede mannen.

Og 7 minutter senere, kom t-banen, og kjørte over mannen. Da togføreren føreren la merke til at de traff noe, klarte han å stanse etter et par meter. Ambulansen kom kjapt, og anslo som ventet at han var alvorlig skadet. Utrolig nok overlevde mannen. Noe så sykt. Jeg forstår ikke hva raneren tenkte med, helt utrolig. Og det er ikke bare denne saken jeg tenker på. Jeg tenker på Sigirid, på 9/11, på 22.juli, Madeleine McCann, og alle andre og alt annet forferdelig som har skjedd. Jeg kan ikke skjønne hvordan folk kan ha det, når de virkelig gjennomfører så grusomme ting som dette. 

Jeg har aldri vært spesielt ivirg på å følge med  på nyheter på tv-en, eller til å skrive om det her. Men jeg tror det har noe med at når jeg først leser om en sak, eller noe lignende, så tenker jeg ikke på stort annet, for jeg forstår ikke at det virkelig er mulig.

 

3 kommentarer

SANDRA

13.09.2012 kl.15:26

Fatter ikke at noen i det hele tatt har samvittigheten til å gjøre noe slikt!!!!

LINN KRISTIN ELIASSEN

13.09.2012 kl.15:37

syykt! :-(

Hva heter du?

13.09.2012 kl.16:19

Fyfaen!! :(

Skriv en ny kommentar

hits